Összekeveri a vízvezeték kérdésével? Olvassa el ezt a darabot

Összekeveri a vízvezeték kérdésével? Olvassa el ezt a darabot

 

Szeretne javítani vagy javítani otthoni vízvezeték-szerelését? Szeretné tudni, hogyan kell kezelni egy vészhelyzetet? A vízvezeték-szereléssel kapcsolatos kérdések kezelése bonyolult lehet. Függetlenül attól, hogy magát csinálja, vagy felvesz valakit, sok olyan dolgot kell tudnia. Íme néhány hasznos tény és tipp.

Mindig a megfelelő forrasztást akarja végezni. Ez a legnagyobb hiba, amelyet a legtöbb ember akkor tesz, ha a forrasztás során nem sikerül tiszta és fényes a szerelvény belseje és a cső külső része. Csiszolja meg ezeket a felületeket finom csiszológombbal, amíg világos nem lesz. Forrasztás közben soha ne melegítse a csövet, hanem melegítse a szerelvényt. Ezzel lehetővé válik, hogy a forrasztott anyagot kapilláris úton behúzza a szerelvénybe.

A vízvezeték-projektek megkezdése előtt kapcsolja ki a fő vízellátást. A vízkárosodások a legdrágább kijavíthatók. A sérülések minimalizálása érdekében kapcsolja ki a fő vízellátást, valamint az esetleges elzáró szelepeket, ahol dolgozik. Ez később sok nehézséget megtakarít.

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítették, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Csoportosítsa az összes vízvezeték-javítást, mielőtt a vízvezeték-szerelőt ütemezi, hogy kijönjön. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Megelőző intézkedés a furcsa illatú konyhai mosogató rögzítésére jó módszer arra, hogy a konyha jó illatú maradjon. Ügyeljen arra, hogy ne dobjon hajat vagy zsírt a mosogatóba. Használjon szódabikarbónát, ha furcsa szaga van a csatornából. Ügyeljen arra, hogy a hulladékkezelőt használja, ha van élelmezése és víz felhasználása, miközben ezzel elkerüli a szemétlemez késeit.

Néhány embernek van problémája a vízvezeték rendszerével, mivel a csövek izzadnak és csepegnek. Ennek a kellemetlenségnek a kezeléséhez nem kell vízvezeték-szerelőt alkalmaznia. Öntapadós csepegtetőszalagot vásárolhat a helyi hardverüzletből. Ez a csepegtető szalag szigetelni fogja azokat a "verejtékező" csöveket, amelyek csepegnek a páralecsapódásból felépült nedvességgel. A szalag szilárd tapadásának biztosítása érdekében alaposan szárítsa meg a csövet, mielőtt felhelyezné a szalagot.

Rendszeresen üzemeltesse annak érdekében, hogy a hulladéklerakó optimális működési állapotban maradjon. Csak egy egyszerű, 60 másodperces napi hideg víz alatt tarthatja tiszta és sima futást. Ha nem rendszeresen futtatja, akkor az ártalmatlanítása hajlamos lehet a korrózióra, ami végül működésképtelenné teszi.

Ha háztulajdonos van, akkor elengedhetetlen a vízvezeték-ismeretek ismerete. Problémák merülhetnek fel, amikor a legkevésbé számítunk rá, tehát a közös barkácsprojektek kezelésének megértése és a vállalkozók bérbeadása során való tudás mindenekelőtt megteszi a projekt megvalósításának és jó megvalósításának útját.