szépségszalon 3. kerület, kozmetika óbuda és Budapest

szépségszalon 3. kerület, kozmetika óbuda

Egy szépség és kozmetikai szalon bemutatkozása

Az arc és a test szépségéhez elsősorban a bőr szépsége és állapota az egyik legfontosabb elem, éppen ezért a bőrnek kiemelt figyelmet szentelünk szalonunkban, éppen ezért szolgáltatásaink közt a szolárium is megtalálható, bár igaz, hogy manapság ezen, szolgáltatás alapszolgáltatásnak számít a szépség iparban, de mi ezen a területen is igyekeztünk a mást és újat biztosítani kedves vendégeinknek.

Ennek megfelelően a legújabb technológiával, bőrkímélő fénycsövekkel üzemelő szolárium gépet alkalmazunk. És itt tartjuk fontosnak megemlíteni, hogy a szolárium köztudottan nem csak a bőrünk szépségéhez, a fényterápiának köszönhetően lelkünk felüdüléséhez is hozzásegít, hanem a téli időszakban megfelelő D vitaminhoz is hozzásegíti szervezetünket, ezáltal egészségi állapotunkra is nagymértékben hat.

szépségszalon 3. kerület, kozmetika óbuda és budapest

Szolgáltatásaink közt kiemelt helyet kapott a kozmetika, bőrápolás. Szalonunkban minden korosztály számára megfelelő kozmetikai szolgáltatással állunk a vendégeink rendelkezésére. Megtaláljuk a megoldást bármilyen bőrproblémára, legyen az érett, idősödő, vízhiányos, tónus csökkent bőr, vagy éppen a fiatal, pattanásos, mitesszeres, hormonális változásoktól megváltozott bőr, vagy éppen pigment problémák.

Mindezen problémák megoldására nagy segítségünkre van a számítógépes bőranalízis, melyre szalonunkban lehetőség adódik, ezzel is segítve a pontos diagnózis felállítását és, hogy a legmegfelelőbb kezelést nyújthassunk vendégeink számára. Ennek a korszerű eljárásnak a segítségével nagy felbontású képeket készítünk, melyet utána kielemezünk számítógép segítségével, és ezen eredménynek megfelelően építjük fel a jövőbeni kezeléseket a vendégeink számára.

szépségszalon Óbuda, kozmetika 3. kerület

További szolgáltatásként itt említenénk meg, hogy a bőrnél maradjunk, a szőrtelenítés lehetőségét szalonunkban. Ennek több módja megtalálható, mint például a tartós, illetve végleges szőrtelenítés lehetősége, igénynek megfelelő testtájakon. A szőrtelenítést végezhetjük gyantázási, lézeres epilálási, valamint villanófényes IPL technikával egyaránt, akár intim területen is, nemtől függetlenül.

Szépségszalonunk vendégei számára a különböző alkalmakra és stílusoknak megfelelően kínálunk sminkszolgáltatás. Mindezt korszerű technikákkal és természetesen kimagasló minőségű termékekkel. Mindezen túl azoknak akik, nem kívánnak napi szinten bajlódni a sminkeléssel járó problémákkal, számukra megoldásként tudunk szolgálni a tartós smink adta lehetőséggel, a kozmetikai tetoválással.

Jól képzett szakembereink, kimagasló hozzá értéssel és a legújabb technikai megoldásokkal várják a szépülni vágyókat legyen szó a szemöldök tetoválásról, avagy az ajak kontúrozásáról, vagy éppen a teljes ajaksatírozásról, szemhéj kontúrozásról legyen szó. De arra is megoldást tud nyújtani szalonunk, ha valaki számára szépség hiba korrigálására, vagy valamilyen baleset miatt keletkezett, úgynevezett orvosi tetoválásra tart igényt.

Felüdülésünkre a masszázs szolgáltatási is rendelkezésre áll szalonunkban. Igénytől függően, ez lehet teljes test, vagy éppen testtáji részleges masszázs. Szakképzett masszőrjeink igényeinek megfelelően végzik a speciális hát, talp, végtag, vagy éppen arcmasszázst, melyek lehetnek gyógy, relax és frisstő kezelések egyaránt. Mindezen túl szakembereink szaktanácsadással is foglalkoznak, és segítenek döntést hozni abban, hogy az Ön számára mely kezelés a legmegfelelőbb.

Autó lízing, Aida Media, Márkafüggetlen autószerviz, olcsó limuzin bérlés árak, chiptuning Budapest,karóra webshop, ipari mosogatógép, Money and More

autó lízing Aida media márkafüggetlen autósszerviz olcsó limuzin bérlés árak Money and More chiptuning karóra webshop chef ipari mosogatógép online marketing chiptuning Budapest chiptuning Autó lízing, Aida Media, Márkafüggetlen autószerviz, olcsó limuzin bérlés árak, Money and More, chiptuning Budapest, karóra webshop, ipari mosogatógép

Amint azt látják szolgáltatásaink széleskörűek, és csak az Önök igényeik szabnak határt. Minden kedves leendő vendégünket szeretettel várunk, aki kedvet kapott arra, hogy szolgáltatásainkat, szakembereinket megismerje, megszeresse.

Amennyiben oldalunkon nem találta volna meg az Önt érdeklő szolgáltatást, ne habozzon, bátran keressen fel minket az elérhetőségeinken és szakembereink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy együtt megtaláljuk a problémára a megoldást. Szeretettel várjuk Szalonunkba!

Keresőmarketing partner:

Keresőmarketing